logo_twitter.png logo_facebook.png instagram.jpg pinterest.jpg

Wat mag ik wel of niet verkopen tijdens de BakfietsSale?


Tijdens de BakfietsSale kan van alles verkocht worden vanuit de bakfiets. Denk hierbij aan;

  • (Vintage) kleding en schoenen.
  • Baby en kinderkleding en schoenen.
  • Oude spullen uit de schuur, zolder, vliering, berghok of waar dan ook.
  • Handgemaakt en creatieve producten.

Mocht je nu zelf geen bakfiets te hebben, kijk dan in je omgeving of je er misschien eentje mag lenen van je zus, vriendin of buurvrouw. Lukt dat niet, laat het ons dan weten en dan gaan we samen op zoek naar een leen-bakfiets. Want zonder bakfiets, echt helaas geen plekje.

Je mag je alleen de waar verkopen waarmee je je bij ons hebt aangemeld en ben je zelf verantwoordelijk voor het bieden van kwaliteit aan de koper.

Er zijn ook aantal producten die niet verkocht mogen worden;

  • Etenswaren, tenzij in bezit van HACCP certificaat. Het certificaat moet bij inschrijving worden overlegd.
  • Dranken (fris, sap, alcohol, water – alle vormen van drank).

Mochten bovenstaande toch geconstateerd worden, dan zullen deze goederen onvoorwaardelijk in beslag genomen worden en pas na afloop van de BakfietsSale worden teruggegeven.

Een eventueel kledingrek of tafeltje kunnen zelf meegenomen worden . Deze kan voor de bakfiets geplaatst worden. Mocht er op een andere manier extra ruimte voor of naast de stand worden gebruiken, dan doen wij hier in principe niet moeilijk over, maar:

  1. Wees collegiaal en houdt rekening met de zichtbaarheid van de stand van jouw buurman/-vrouw.
  2. Zorg dat een kledingrek of andere opstelling niet meer dan 1 meter uitsteekt vanaf de bakfiets. Dit ook i.v.m. het precario dat we moeten betalen.
  3. Volg de instructies van de organisatie op. Op de dag zelf maakt de organisatie rondes om te kijken of de opstelling aan de veiligheidsvoorschriften voldoet. En of andere deelnemers geen hinder ondervinden van de opstelling.